In een interview met Mitchel de Caes (voorman schilder Van Lochem Utrecht) presenteert Van Lochem Nederland, na tien jaar gevestigd te zijn op de Proostwetering 27D, haar nieuwe bedrijfspand aan de Zonnebaan 52 te Utrecht.

We spreken Mitchel vandaag op de nieuwe vestiging.
Mitchel parkeert tijdens een zachte winterse werkdag zijn Van Lochem bus aan de Zonnebaan 52 te Utrecht.
Het is buiten net boven het vriespunt en Mitchel geeft met een glimlach aan wel een bakje koffie te lusten.

Mitchel de Caes (30), geboren en getogen in Utrecht is een echte Van Lochem medewerker.
Binnen Van Lochem Nederland wordt er wel eens gekscherend gezegd dat Mitchel, ‘’van Lochem bloed” door zijn aderen heeft stromen.
Mitchel is als leerling schilder begonnen en is, na schilder en het behalen van zijn MBO 3 diploma aan het ROC Midden Nederland (Gildevaart), nu werkzaam als voorman. Mitchel is als eerste medewerker bij het in 2010 opgerichte Van Lochem Utrecht in dienst getreden en hij heeft in de afgelopen 10 jaar veel ervaring op gedaan binnen de Utrechtse vestiging van Van Lochem Nederland.

Interview met Mitchel de Caes:
Zo Mitch, daar zitten we dan in het nieuwe bedrijfspand wat vind je er van?
Ik vind het echt een mooi en groot pand, stukken beter dan De Proostwetering 27D al was dat zeker ook geen verkeerd pand.
De Proostwetering was een goed pand tijdens de start van de vestiging Utrecht maar wij zijn als vestiging Utrecht zeker toe aan deze nieuwe stap met dit mooie bedrijfspand aan de Zonnebaan 52. Ik vind het knap van Van Lochem om in deze corona tijd toch nog even een pand te kopen aldus Mitchel.

Mitchel binnen Van Lochem Nederland word jij gezien als een echte Van Lochem medewerker wat maakt het werken bij Van Lochem voor jou zo speciaal?
Ik ben als jonge schilder begonnen bij mijn vader ‘’De Caes schilderwerken’’ wat ook een familie bedrijf was, ik heb altijd in familie bedrijven gewerkt. Als het voelt zoals familie dan weet ik het zeker, ik ben hier op mijn plek binnen Van Lochem Nederland. Daarnaast wordt er goed naar ons als medewerkers geluisterd, als wij ergens mee zitten of iets vragen wordt er altijd gekeken naar een oplossing en worden wij serieus genomen.

Je bent hier met een team van vier man begonnen, wat is er veranderd nu de vestiging Utrecht verder is uitgegroeid?
Het mooie is dat ik er vanaf het begin bij ben geweest, je ziet jonge jongens binnen komen en je ziet van dichtbij die gasten progressie maken en groeien.
Het geeft mij een kick om van dichtbij die gasten stappen vooruit te zien maken en het liefst zie ik ze nog beter worden als ik zegt Mitchel met een knipoog.
Daarnaast is het super gaaf om te zien dat de vestiging Utrecht ondertussen bestaat uit ruim 30 man in vaste dienst en naast schilders ook timmerlieden, voegers en isolatiespecialisten in dienst heeft.
Daardoor is de Utrechtse vestiging steeds meer gespecialiseerd in totaalonderhoud en verduurzaming.

Mitchel, jij hebt als geen ander van dichtbij de ontwikkelingen van Van Lochem Utrecht kunnen zien, waar ben je trots op?
Wij werken met Van Lochem Utrecht voor professionele vaak grote opdrachtgevers en daar is het van belang dat wij resultaat gericht te werk gaan en kwaliteit leveren. Het nakomen van afspraken is daarin een top prioriteit, wat mij altijd is bij gebleven toen ik bij Van Lochem kwam werken is het bedrijfsmotto van Van Lochem Nederland ‘’Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’’ die spreuk is mij altijd bij gebleven en wil ik altijd naleven.

Tot slot; heb je nog iets wat je zou willen zeggen of kwijt wil aan onze LinkedIn volgers?
Ik ben Van Lochem erg dankbaar voor de kans die ze mij gegeven hebben en ik heb zin om te blijven knallen voor dit mooie bedrijf.

Mitchel de Caes (voorman schilder)