VGO-keur OnderhoudNL Totaal Erkend Leerbedrijf Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid Keurmerk Veilig Onderhoud
070 381 45 00 info@vanlochem.nl

Van Lochem Nederland vernieuwd wagenpark

Van Lochem Nederland specialisten in totaalonderhoud heeft het wagenpark van een aantal kantoormedewerkers vernieuwd in samenwerking met Ardea Auto/Ford en SternLease. Deze unieke samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en bestaat daarom ondertussen 20 jaar!

Van Lochem Nederland specialisten in totaalonderhoud heeft het wagenpark van een aantal kantoormedewerkers vernieuwd in samenwerking met Ardea Auto/Ford en SternLease. Deze unieke samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en bestaat daarom ondertussen 20 jaar! Afgelopen zomer zijn reeds 65 bedrijfsauto's vervangen en nu werden 20 personenauto’s voor kantoormedewerkers vervangen. Alle werkvoorbereiders, calculators, projectbegeleiders, en overige kantoormedewerkers hebben hun nieuwe auto in ontvangst mogen nemen. Door een recente verlaging van CO2 en NOx uitstoot in de Ford motoren is er gekozen door Van Lochem Nederland om duurzaam te investeren in het wagenpark en de auto's eerder te vervangen. Dit heeft geresulteerd in een flinke verlaging in CO2 en NOx-uitstoot door Van Lochem in het wagenpark.

Van Lochem Nederland is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende totaalonderhoudswerkzaamheden, renovatie, verduurzaming en transformatie van vastgoed met hoofdzakelijk eigen onderhoudspersoneel. Zij zijn gespecialiseerd in het werken in een bewoonde omgeving en hebben vestigingen in Den Haag (hoofdkantoor), Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Ford Motor Company is de enige autoproducent die benoemd is tot één van de ‘World's Most Ethical Company’s in 2016®’ door Ethisphere Institute - een onderscheid dat wordt geleverd op een moment dat ethiek in het bedrijfsleven in toenemende mate van invloed is op klanten en hun aankoopbeslissingen Onze waarden: we doen wat goed is voor onze mensen, onze samenleving, maar boven alles voor onze klanten. Dit sluit prima aan bij het motto van Van Lochem Nederland: Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

SternLease beheert vanuit diverse regionale vestigingen alle leasecontracten van Stern. Hoge kwaliteit en goede service staan centraal en daardoor heeft SternLease een groot aantal langdurige leasecontracten lopen bij ondernemers en particulieren. Of het nu gaat om één auto of een heel wagenpark, persoonlijk contact, korte lijnen en adequate oplossingen zijn onze kracht. Van full operational lease en privé lease tot shortlease, werknemerslease, bedrijfswagenlease en occasionlease. SternLease regelt alles voor u, zodat zorgeloos rijden in uw nieuwe leaseauto de standaard wordt.

Ga naar het nieuwsoverzicht voor meer actueel nieuws

naar nieuwsoverzicht

Hoofdkantoor

Laan van 's-Gravenmade 70
2495 AJ  Den Haag