Wat we doen

 

Planmatig Onderhoud

Het onderhoud van het vastgoed van onze opdrachtgevers voeren wij uit met zorg. We kijken hierbij naar de behoeften en wensen voor de korte én lange termijn.

Verduurzaming

Verduurzaming gaat vaak hand in hand met onderhoud en/of renovatie. Veel van de projecten die we uitvoeren zijn dan ook een combinatie van verduurzaming en verbetering.

Renovatie & Transformatie

Graag kijken we dan ook met je mee. Samen met ons ontwerpteam kijken we naar de wensen en (on)mogelijkheden om de woningen in de buurt of wijk voor de toekomst technisch, duurzaam en esthetisch van waarde te laten zijn.

Wij van Van Lochem Nederland zijn gespecialiseerd in het planmatig onderhouden, Verduurzamen, Renoveren & Transformeren van vastgoed!

Voor onze klanten zijn we een echte partner. Vanaf de start van het proces tot en met de nazorg. Samen zijn we sterker door samenwerking en werken we aan een efficiënt proces en succesvol resultaat.

Vanuit onze manier van werken en ons DNA hebben we veel verschillende specialismen in huis en voeren we veel van de werkzaamheden uit met eigen vakmensen en ketenpartners. Waarbij we opdrachtgevers, maar ook de bewoners of eindgebruikers nauw betrekken bij wat er staat te gebeuren en wat we van elkaar verwachten.