IN HET NIEUWS

In een interview met Mitchel de Caes presenteert Van Lochem Nederland haar nieuwe bedrijfspand

In een interview met Mitchel de Caes (voorman schilder Van Lochem Utrecht) presenteert Van Lochem Nederland, na tien jaar gevestigd te zijn op de Proostwetering 27D, haar nieuwe bedrijfspand aan de Zonnebaan 52 te Utrecht. We spreken Mitchel vandaag op de nieuwe vestiging. Mitchel parkeert tijdens een zachte winterse werkdag zijn Van Lochem bus aan de Zonnebaan 52 te Utrecht. Het is buiten net boven het vriespunt en Mitchel geeft met een glimlach aan wel een bakje koffie te lusten. Mitchel de Caes (30), geboren en getogen in Utrecht is een echte Van Lochem medewerker. Binnen Van Lochem Nederland wordt er wel eens gekscherend gezegd dat Mitchel, ‘’van Lochem bloed” door zijn aderen heeft stromen. Mitchel is als leerling schilder begonnen en is, na schilder en het behalen van zijn MBO 3 diploma aan het ROC Midden Nederland (Gildevaart),

Van Lochem Nederland zet zich in voor het milieu en verduurzaamt wagenpark.

Van Lochem Nederland is op dit moment bezig het al relatief jonge Van Lochem-wagenpark verder te verduurzamen (elektrisch of waterstof). Dit om het milieu te ontzien en te anticiperen op lokale besluitvorming om in de toekomst vervoer op fossiele brandstoffen uit de binnenstad te weren. De overhandiging van een Van Lochem Nederland bedrijfsbus, een 100% elektrische Nissan Evalia NV200, door een medewerker van Stern aan Martin de Ruiter (voorman Van Lochem Den Haag). Daisy van der Weijden (medewerker Projectbureau) die onder andere verantwoordelijk is voor het wagenparkbeheer overhandigt aan Justin van Rijswijk (projectbegeleider Van Lochem Utrecht) de autosleutel van zijn nieuwe 100% elektrische auto Nissan Leaf.

Vandaag is Remco Spaan 25 jaar werkzaam bij Van Lochem Nederland!!!

Vandaag is Remco Spaan 25 jaar werkzaam bij Van Lochem Nederland!!! In deze periode heeft hij diverse functies doorlopen tot de functie ‘Hoofd Projectbureau’ welke hij inmiddels al jaren vervult. Wij feliciteren Remco van harte met deze mijlpaal; op naar de 40 jaar!

Meer Berichten Laden